آنتنهای حلزونی ذاتاً تشعشع کننده هایی با پلاریزاسیون دایروی هستند و همچنین نمایه تشعشعی و امپدانس ورودی نسبتاً ثابتی در محدوده فرکانسی وسیعی دارند. فرکانس قطع بالای این آنتنها توسط ناحیه تغذیه (شعاع داخلی آنتن) تعیین میشود و سایز دهانه خروجی آنتن حلزونی فرکانس قطع پایین آن را تعیین میکند؛ بنابراین پهنای باند آنتن حلزونی با دقت خوبی توسط این دو معیار تعیین میشود. معمولاً تغذیه بالون عملکرد آنتن را محدود میکند، مگر آن که تغذیه های بسیار پهن باند برای آنتن در نظر گرفته شود.
آنتن های تک قطبی
آنتن تک قطبی نوعی آنتن است که به صورت میلهای است و در بالای یک صفحه رسانا قرار میگیرد و معمولا نسبت به آن قائم قرار میگیرد. به صفحه مذکور صفحه زمین میگویند.تغذیه در این نوع آنتنها در بین میله و زمین قرار میگیرد و یک سر آن به میله و سر دیگر آن به زمین وصل میشود. این آنتن در مقابل آنتن دوقطبی قرار دارد که دارای دو میله است که منبع تغذیه بین آن دو میله قرار میگیرد.
آنتن دوقطبی
آنتن دوقطبی نوعی آنتن رادیویی است که از یک سیم ساده با یک عنصر خودکار مرکزی تشکیل شده است .این سیستم شامل دو فلز رسانای سیمی است که به صورت موازی و در یک خط در فاصله نزدیکی از هم قرار دارند. همچنین یک ولتاژ نوسانی به مرکز آنتن، بین دو سیم اعمال می شود.